Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани

Bansko Digital Nomad Fest ще ще бъде домакин на стотици дигитални номади от цял свят

Bansko Digital Nomad Fest, изключително събитие, празнуващо процъфтяващия начин на живот на дигиталните номади, се завръща и е по-голямо и по-добро от всякога!

От 25 юни до 2 юли, събитието ще бъде домакин на стотици дигитални номади и дистанционни работници от целия свят.

Bansko Nomad Fest обещава да бъде международен феномен, който ще преопредели изживяването на дигиталните номади. Бързият растеж на общността на дигиталните номади не може да бъде пренебрегнат, като се увеличи с 131% от 2019 г. насам. Дистанционната работа стана новата норма, а професионалистите избират начин на живот, независим от местоположението, който им осигурява свобода, гъвкавост и безкрайни възможности за личностно развитие.

Bansko Nomad Fest измина дълъг път от своето скромно начало през 2020 г. Въпреки че стартира по време на пика на пандемията с едва стотина участника, събитието непрекъснато се разраства и печели признание. Миналата година Bansko Nomad Fest привлече над 550 участници от 41 държави, демонстрирайки нарастващата си привлекателност.

Тази година очакванията са още по-големи, тъй като се подготвяме да посрещнем до 750 участника. Вече сме представени от 32 държави и този брой продължава да расте. Събитието ще включва поредица от ангажиращи семинари, дейности, вдъхновяващи лекции от лидери в индустрията и възможности за нетуъркинг, които са предназначени да насърчат смислени връзки.

Досега повечето участници идват от следните държави:

Защо в Банско?

Банско, скрит скъпоценен камък, сгушен в сърцето на България, се превърна в магнит за дигиталните номади по целия свят. Това, което отличава Банско, е неговият визионерски подход към подпомагането на екосистемата на дигиталните номади. Градът може да се похвали с най-модерното пространство за съвместна работа, което се превърна в център на творчество и сътрудничество. Основано от Matthias Zeitler през 2016 г., Coworking Bansko е сърцето на общността, която се състои от над 100 номада през годината и организира Bansko Nomad Fest.

Тъй като Банско се стреми към признание като Европейска столица на културата и Световна столица на спорта, градът постоянно демонстрира своята ангажираност към съвършенството. С това събитие, Банско е на път да се превърне в Световна столица на дистанционната работа.

Какво медиите публикуваха за Bansko Nomad Fest 2022

Bansko Nomad Fest привлече вниманието на различни медии, включително български и международни:

  • The TelegraphInside the secret world of the digital nomads What happens when a thousand laptop-clutching remote workers meet at a conference in Bulgaria
  • Deutsche WelleBansko is now believed to have more co-working spaces per capita than pretty much any other place in the world
  • Bloomberg TV България вече е популярна дестинация за дигитално номадство
  • BNT Международна среща на дигиталните номади в Банско
  • Novini 247 Започва “Банско Номад Фест” 2022 – седмица с над 500 дигитални номади в Банско
  • 24 chasa Започва “Банско Номад Фест” – участват 500 „дигитални номади“ от цял свят

Източник: Sandanski1 – Новините на Сандански

Подобни публикации

Back to top button