Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпорт
Популярно

ЦСКА 1948 отмъква Вергил Янев от Вихрен (Сандански)

ЦСКА 1948 отмъква Вергил Янев от Вихрен (Сандански). По предварителни очаквания играчът би трябвало да бъде част от втория отбор на столичния тим, но няма да е изненада, ако се озове и в третия състав, играещ в Югозападната Трета лига.

Футболистът пристигна в нашия клуб след третия кръг на есенния дял от сезона и веднага му бе даден шанс от старши треньора Наджи Шенсой.

Янев е дефанзивен полузащитник, но през есента за Вихрен игра като централен бранител.

„Разочарован съм! Дори това е малко, за да опиша ситуацията. Истината е, че ако не бях дал шанс на този играч през есента, нямаше да се стигне до интерес към него. На практика той не води лятна подготовка с Вихрен, а се присъедини три кръга след началото на шампионата. Бе му даден шанс, а сега си тръгва по този начин…“, сподели старши треньорът Наджи Шенсой по повод решението на Вергил Янев.

Футболистът е роден на 13 март 2002 година, юноша е на Пирин (Благоевград), а в кариерата си е играл и като преотстъпен в Струмска слава (Радомир).

ПИРИНСКО – НОВИНИ ОТ ЮГОЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ

Подобни публикации

Back to top button