Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпорт
Популярно

С празнично шествие откриха футболния турнир „Пиринска бундеслига“ с 500 участници, кметът Илко Стоянов връчи купи и медали

С празнично шествие и церемония официално бe открит турнирът по футбол „Пиринска бундеслига“, който се организира със съдействието на Община Благоевград и ДЮФК „Хлапетата“ за втора поредна година. В надпреварата участват над 500 деца от 50 отбора в различни възрастови групи.

Кметът на Благоевград Илко Стоянов също се включи в мащабното шествие, което тръгна от площада пред зала „П. Яворов“, премина през Градската градина, която от няколко дни привлича жителите на града с цветна великденска украса, продължи през Съдебната палата и ул. „Тодор Александров“ и приключи пред зала „22 септември“.

Шествието бе предвождано от Танцово студио „Дежа ву“ и от Детско-юношески духов оркестър към ЦЛТРДБ.

„Благодаря на всички, на родителите и на организаторите, че са тук днес на този хубав празник. Емоцията е голяма. Вярвам, че сред тези деца са бъдещите шампиони, защото те са нашата надежда“, с тези думи кметът Стоянов откри футболния турнир. Малко по-късно той връчи на победителите от състоялите се вече финали купи и медали. Сред наградените бе и отборът домакин „Хлапетата“.

„Пиринска бундеслига“ започна в петък и ще продължи до вторник, когато е финалният мач за купата. Той ще се играе на стадион „Христо Ботев“.

Община Благоевград е предоставила както отлично подготвени бази за провеждането на футболния турнир, така и награди за участниците.

Източник: Новини от Благоевград, Югозападна България – ПИРИН НЮЗ

Подобни публикации

Back to top button