Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниСпорт
Популярно

Състезание по каяк в бързите води на Струма събира най – добрите каякари край Симитли

Община Симитли, Х – клуб и Рафтинг клуб Дефилето организират за първи път в България състезание по каяк в бързите води на Струма. За “Фокус“ Станимир Станимиров – Чачи, който е един от организаторите посочи, че надпреварата ще се проведе на 8-ми април.

“Надяваме се, че най – добрите каякари от България и околните страни ще се съберем за едно много хубаво мероприятие“, подчерта той и припомни, че на 25-ти март предстои и официалното откриване на Рефтинг сезон 2023 г.

“С община Симитли в събота отваряме сезона. Очаква се да има много хубаво време, според синоптиците. Има подходящи условия за спускане. Всички, които желаят могат да заповядат, за да направим едно хубаво спускане“, каза Станимиров.

Официалната програма стартира в 10.30 часа, след това ще се проведе демонстративно спускане с лодки по реката, а финалът ще бъде поставен с парти за участниците и гостите на рефтинг центъра край Симитли.

Източник: Blagoevgrad24.bg 

Подобни публикации

Back to top button