Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитика

Състоянието и проблемите на регионалните медии ще бъдат обсъдени в Благоевград

Дискусия на тема „Регионализмът – водеща европейска политика“, посветена на състоянието и проблемите на регионалните медии, ще се проведе в Благоевград, съобщиха за БТА от Регионалното дружество на Съюза на българските журналисти.

Дискусията е част от поредица срещи, организирани от СБЖ, във връзка с Европейския законодателен акт за свободата на медиите. Обсъждането ще засегне въпроса за регионалните медии под заплаха, както и инструментите за защита интересите на журналистите, работещи в тях. Ще бъдат представени и обсъдени конкретни казуси, както и границите за редакционна и финансова независимост, качествени журналистически разследвания и заложеният в редица европейски документи механизъм за защита на тайната на източниците на информация.

Във форума в Благоевград ще участват журналисти, програмни мениджъри на медии и медийни експерти. Срещата е на 21 април от 13:00 часа в сградата на общинската администрация в Благоевград.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button