Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовини
Популярно

Участниците в конкурса “Бог е любов” с отличия в Митрополитския дом

В Митрополитския дом в Благоевград са отличени победителите в областния кръг на националния конкурс „Бог е любов“, съобщиха от Православния информационен център (ПИЦ) в Благоевград. В двадесет и първото издание на конкурса участие на областно ниво са взели ученици от първи до дванадесети клас, разпределени в няколко възрастови групи и в четири направления – проза, поезия, рисунка и приложни изкуства.

От ПИЦ посочват, че ученическите творби, изпратени от общини и райони до Регионалното управление на образованието (РУО) в Благоевград, са оценявани от областна комисия, назначена със заповед на началника на РУО. Комисията е определила първите три произведения от отделните направления по възрастови групи.

На втория етап от конкурса всички ученически произведения от отделните направления и възрастови групи, заели първо място, са изпратени от РУО – Благоевград до учебния център към Министерство на образованието и науката,, където се състезават със спечелилите първи места в другите области, съобщават още от ПИЦ и допълват, че Неврокопска митрополия изказва благодарности на всички ученици, изпратили своите творби, на техните учители за наставленията и мотивацията и на родителите за любовта и подкрепата.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button