Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПолитика

Задействаха строителството на пътен възел край Кресна

Кресна предостави безвъзмездно на държавата 10 декара общински терен за изграждане на пътен възел край града. Това стана с решение на съветниците.

Кръговото кръстовище на изхода на Кресна в посока Сандански е част от трасето за изграждане на АМ “Струма”. Последното решение на местния минипарламент е индикация за раздвижване около строителството на АМ „Струма“ в най-невралгичната част – Кресненското дефиле. Работна среща в тази връзка е била проведена във вторник при областния управител на Благоевград Стоян Христов с участието на заместник- министъра на МРРБ Николай Шушков, кметовете на Симитли и Кресна и представители на АПИ.

“На срещата бяха обсъдени административни процедури, свързани с Лот 3.2 от АМ „Струма“ в Кресненското дефиле, като идеята е да бъдат финализирани преди изтичане на ОВОС в края на месец май”, обясни областният управител на Благоевград Стоян Христов, цитиран от struma.bg.

Източник: Новини Благоевград, региона и България – ENOVINA.BG

Подобни публикации

Back to top button