Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Сложната обстановка в Благоевград се нормализира, десетки работиха денонощно

Десетки служители работиха денонощно, за да нормализира сложната обстановка в Благоевград заради обилния снеговалеж. А кметът си бе на мястото, и както обеща, публично се отчиташе на гражданите какво е свършил и какво работи.  Ето и последния му отчет:
Прекъснато ел. захранване имаше на много места в ЦГЧ и кварталите. Токът е възстановен веднага след подаден сигнал от граждани.
В с. Еленово жители са подали сигнал за затрупани със сняг пътища, половин час след това екип е бил на място и пътят е почистен.
В с. Дъбрава жители сигнализирали, че главният път не се вижда, екипите вече са там и пътят е почистен.
Паднали дървета е имало в Плаж махала, ж.к. Струмско и ж.к. Еленово, в плаж махала екип е пристигнал на място около 04:00ч. през нощта.
Има щети по няколко автомобила.
Пътят до Делвино е пробит, следва пускане на тока.
Вече има ток в Логодаж, освен в две махали. Работи се.
Множество дървета са препречили пътя за Картала, която затруднява почистването. Моля, не тръгвайте за Картала.
В момента са активизирани и ВиК, както и ЮЗДП да помагат.
Отивам на ул. Хайдукови, комплекс “Перун”
Стотици свестни и работливи хора жертваха съня си тази нощ, за да е спокойно за останалите и за да реагират на десетките сигнали за аварии и инциденти.
Поклон пред пожарникарите, полицаите, енергетиците, доброволците, кметовете на селата, служителите на общината, общинските дружества и снегопочистващите фирми, и въобще пред всички, които са на крак вече много часове!

Подобни публикации

Back to top button