Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Кирил Петков „нахлу“ в аквапарка в Благоевград

Посещение на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков в Благоевград предизвика скандал

Напрежението възникна след влизането му, заедно с членове и симпатизанти на формацията, в Аквапарка в града, който от няколко години не работи.

От общината реагираха с позиция в социалните мрежи и нарекоха действията на Петков „нахлуване“. Кметът на града Илко Стоянов беше категоричен, че действията на Петков са в разрез със закона.

28„Това е затворен обект. Не е това начина, да влезеш на едно място и да нахлуеш. Законът, редът и правилата трябва да се спазват“, категоричен беше кметът на община Благоевград, цитиран от bTV.

От местната структура на „Продължаваме промяната“ твърдят, че обектът е достъпен и отворен за всеки. Подчертават, че липсва дори табела, забраняваща влизането.

„Още преди година сигнализирах, че мястото не е обезопасено. Всеки може да влезе. Тогава – за награда, бях блокиран от официалната страница на общината във Фейсбук“, каза Методи Байкушев от ПП.

Според активисти на формацията проблемът е друг. „Очевидно проблемът е, че общината не може да върши работа и когато цялото общество разбере, благодарение на нас, единственото нещо, което могат да направят, е да произведат фалшива новина“, уточни Байкушев.

Кметът на Благоевград обаче остава категоричен, че Кирил Петков и придружаващите го са извършили нарушение.

„Не, няма достъп. Сега, винаги може да разбият една ограда малки да го наречем „улеснен достъп“, но не отива на лица, които трябва да дават пример – на бивш премиер и на депутати, да влизат по този начин. Чувстват се над закона, така си го обяснявам, нямам друго обяснение за случая“, категоричен е Илко Стоянов.

За момента, лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков запазва мълчание по темата.

Източник: Дунав мост

Подобни публикации

Back to top button