Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовини
Популярно

Маратон в подкрепа на българския регистър за стволови клетки в Банско

За първа година Ротаракт клубовете в България организират Национална инициатива РотаРън България с кауза за повишаване информираността за дарителството на стволови клетки. С партньорството на Българско сдружение „Лимфом”, УМБАЛ „Александровска”, лаборатория „Рамус“.
Ротаракт клуб Банско-Разлог и със съдействието на община Банско и Ротари клуб Банско-Разлог беше организиран трикилометров маратон в подкрепа на Националната инициатива. Участие в масовия маратон взеха състезатели и треньори от Ски клуб „Банско“, Таекуондо клуб „Хоук-Банско“, Клуб по канадска борба „Армспорт-Банско“, Клуб по „Биатлон 2019“, ученици и спортни педагози от СУ „Неофит Рилски“ гр. Банско, както и граждани и гости на града. Доброволците от младежката организация на Българския червен кръст към СУ „Братя Каназиреви” гр. Разлог съдействаха в организацията за безпроблемното протичане на маратона.
Премиум рали София-Свети Влас обедини своето събитие с това на Ротаракт клуб Банско-Разлог и подкрепи информационната кампания.
С благодарствен приз за подкрепата бе удостоен кметът Иван Кадев, който благодари на организаторите, че са избрали Банско за домакин на това благородно дело.

Подобни публикации

Back to top button