Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитика

Протест пред болницата в Благоевград, където бебе беше изписано със счупен крак

Близки и роднини на 20-дневното бебе, което беше прието с жълтеница и изписано със счупен крак от болницата в Благоевград, излязоха на протест пред неонатологичното отделение. Те настояват за наказание на лекарите, които по думите им, са виновни за счупването.

Роднините на бебето се събраха пред родилното отделение на благоевградската болница с настояване виновните за случилото се да бъдат наказани. Те искат и среща с ръководството на болницата. Така среща обаче не беше възможна, тъй като директорът д-р Огнян Митев отсъства поради здравословни причини.

Близките на бебето се срещнаха обаче със заместник-директора на болницата, който им обясни, че проверките по случая все още не са приключили.

„Искаме да разберем кой му счупи крака – да излезе и да си каже, а не да лъжат, че сме ние, ако не – болницата да се съди. Пет дни никой не дава обяснение и се крият. Пият и бият бебетата, не обръщат никакво внимание“, каза Вера Георгиева, майка на бебето.

От ръководството на болницата изразиха своите съмнения, че счупването на крака на бебето е станало още вкъщи преди да е било настанено в лечебното заведение. Роднините обаче са категорични, че няма да спрат протестите докато виновните не бъдат наказани.

Източник: Blagoevgrad-News – Различните новини от Благоевград и региона

Подобни публикации

Back to top button