Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниПрепоръчани

Земеделски форум ,,От фермата до твоята трапеза“ в ,,Свети Врач“ в Сандански

Форумът стартира в 10:00 ч. на 10 юни /събота/ с водещ емблематичната българска актриса Силвия Лулчева, която ще презентира земеделските производители и продукцията им от 14-те общини.

*** От 11:00 ч. Парти агенция „Бобо“ ще очаква най-малките гости на полянката пред Летен театър, Сандански, където ще бъде изградена детска зона, в която децата ще могат да участват в творческо ателие ,,Face paint“, а от 16:00ч. ще има специално организирани тематични детски театрални игри.

*** Точно в 13:30 ч. на сцената ще се качат младите таланти и бъдещи кандидати за слава от местните творчески школи по изкуствата на град Сандански.

*** От 18:00 ч. до 20:00 ч. в Градски парк ,,Свети Врач“ ще има кулинарен пърформанс с невероятния майстор готвач – шеф Таньо Шишков & екип, които ще приготвят вкусни български ястия с продукцията на земеделските производители, след което жителите и гостите на Сандански ще могат да опитат.

* От 20:30 ч. е официалното откриване на второто издание на Земеделски форум ,,От фермата до твоята трапеза“ 2023 г., като специален гост ще бъде една от най- успешните български звезди ВЛАДИМИР АМПОВ – ГРАФА & БЕНД.

* От 22:15 ч. на фонтаните пред Интерхотел Сандански ще можете да се насладите на театрално – огнен и светлинен спектакъл на Театър на огъня и сенките ,,Fireter“, съвместно с Rental Media Group.

На 11 юни /неделя/ в ролята на водещ влиза Драгомир Драганов.

Богатата програма на форума продължава през целия ден, като точно в 20:00ч. на сцената ще се качат великолепните дами от ГРУПА „МИСТИК“.

*** Веднага след тях, в 21:15ч. на сцената ще се качат емблематичните РОК ГРУПА ,,КОНКУРЕНТ“.

*** В 22:15ч. пред Летния театър, гостите ще бъдат въвлечени в приказка, под режисурата на Мартин Влахов и Център за танци – Влахов, чрез светлинен пърформанс.

Приказката продължава на сцената на Летен театър – гр. Сандански от 22:30 ч., където Театър на огъня и сенките ,,Fireter“ ще представят ,,Легенда за деня и нощта – Балис и Ейрене“.

Очакваме Ви на второто издание на Земеделски форум „От фермата до твоята трапеза“ , 10 и 11 юни 2023г., в Градски парк „Свети Врач“ – гр. Сандански.

Община Сандански

Събитието е с вход свободен!

Източник: Sandanski1 – Новините на Сандански

Подобни публикации

Back to top button